Site Overlay

Minusta

Kaipaatko muutosta elämäsi jollakin osa-alueella? Haluatko saada lisää energiaa arkeen? Tai vaikka vaan pysähtyä itsesi ja elämäsi äärelle? Olen sinua varten. Valmennuksessani voimme keskustella unesta ja palautumisesta, aktiivisuudesta, ravinnosta, ajanhallinnasta, itsemyötätunnosta, onnellisuudesta, vahvuuksista tai mistä tahansa asiasta, jonka koet olevan sinulle tärkeää juuri sillä hetkellä sinun elämäsi matkalla. Minun intohimonani on pysähtyä elämäsi äärelle ja olla tukena matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.  Ota yhteyttä niin pidetään aloitustapaaminen, jossa kartoitamme tilanteesi ja keskustelemme tarkemmin siitä, kuinka parhaiten voisin sparrata juuri sinua matkallasi kohti tavoitettasi, mitä ikinä se onkaan.

Tarinani opettajasta hyvinvointiohjaajaksi ja -yrittäjäksi sai alkunsa uupumisen kokemuksesta. Siitä hetkestä, kun ymmärsi, että jonkin ajattelussa on muututtava, jotta tulevaisuudessa toimintatavat olisivat kestäviä ja hyvinvointia tukevia. Hyvinvointini äärelle suunnistaessa aloin haaveilla työnkuvasta, joka liittyisi jollakin tapaa hyvinvointiin sekä ihmisten kohtaamiseen. Hyvinvointiohjaajakoulutukseen kiteytyi kaikki se, mitä olin mielessäni visioinut ja kokenut vahvuudekseni: Ihmisten läsnäolevaa ja lämmintä kohtaamista, hyväksymistä ja ymmärtämistä. Kuuntelemista, tukemista ja oivalluttamista keskittyen ratkaisukeskeisesti kohti entistä parempaa huomista.

Matkatessani oman henkilökohtaisen 16 viikkoa kestävän IhanaElo-hyvinvointivalmennuksen kouluttajani Alisa Yli-Villamon kanssa sain lukuisia uusia oivalluksia itseni äärellä, joista ammennan edelleen päivittäisissä valinnoissani. Hyvinvointivalmennus ei ole ainoastaan hyvinvointia tukeviin valintoihin ohjaamista vaan ajattelen niin, että se on ensisijaisesti tutkimusmatka omaan itseensä ja elämäänsä. Omien ajatusten, toimintamallien ja niiden taustalla vaikuttavien tekijöiden kohtaamista sekä hyväksymistä eteenpäin katsoen ja matkaten kohti parempaa versiota itsestämme.


ideoita hyvinvoivaan eloon
muutos, valmennus, hyvinvointi, ohjaus, kehitys, koulutus, kasvu, elämä

positiivinen energia, onnellisuus, itsemyötätunto, vahvuus, pysähtyminen, arki, ravinto, aktiivisuus, uni, palautuminen, elämän sallinta
Copyright © 2020 . All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes